Post by napbovedede on Feb 24, 2022 3:39:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سطح باز کردن قفل ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
Rush Royale: Tower Defense TD Estratégia stp
از آخرین آپدیت دیگر نمی توانم وارد شوم. صفحه مدام می گوید چک کردن به روز رسانی و سپس خطایی رخ داد. ناامید
عاشق گیم پلی و گرافیک و هیولاها همه به روشی منحصر به فرد هستند... آفرین بچه ها
عاشق بازی های برج. این یکی از بهترین هاست! آفرین!
بعد از کلش این بهترین بازی ک تا حالا ساختن
بازی بسیار خوش ساخت من فایده ای برای کپی کردن رابط کلش رویال نمی بینم. به همین دلیل 3 ستاره. خلاق باش.
برای بردن به طور کامل پرداخت کنید. پیشرفت بسیار کند و انگیزه بسیار کم. به سختی هیچ استراتژی بیشتر در مورد شانس
من فقط می خواهم به نظراتی بپردازم که می گویند برای دریافت شخصیت جدید باید 99 دلار خرج کنید. این اصلا درست نیست. در واقع، تقریباً هر کسی که میشناسم، او را با بازی رایگان این رویداد ویژه به دست آورد. تنها چیزی که لازم بود کمی فداکاری بیشتر در یک دوره 2 یا 3 روزه بود. من کمی تنبل تر هستم و با خرید یک گزینه ده دلاری وقتم را کم کردم. چه کسی می تواند توسعه دهندگان را سرزنش کند؟ آنها هم خانواده ها و قبض هایی برای پرداخت دارند! بازی واقعا سرگرم کننده!
👍🏻👍🏻
بسیاری از پتانسیل ها با یک تصمیم طراحی بد خراب می شوند. این بازی از شما می خواهد که فکر کنید یک بازی استراتژیک است، اما شانس بسیار زیادی در آن وجود دارد. واحدها تصادفی هستند، ارتقاء یک قمار است، و آسان و متداول است که از همان ابتدا با دریافت واحدهای شروع آسیب کم، بازی را از دست بدهید.
رتبهبندی بهروزرسانیشده... آنها با کمک Scrapper به خلاص شدن از شر کارتهای غیرضروری، پیشرفتهایی انجام دادهاند، با این حال، این یک افسانه است، بنابراین واقعاً به دست آوردن آن سخت است. Shaman هنوز هم بدترین کارت بازی است... به دست آوردن اسطوره های دیگر راحت تر است. شاید به کاربر اجازه دهید به جای تصادفی کردن، افسانه مورد نظر خود را انتخاب کند. سینه هایی که نیاز به جواهرات دارند نیز بسیار گران هستند. کارت ماهانه هم خیلی گران است. سایر بازی های "رویال" نصف این بازی است.
بازیه باحالیه دمتون گرم
بازی خوبی است، اما فقدان ماموریتها، ماموریتها یا چشمانداز تکنفرهای که بتوانید در آن شرکت کنید. حالا Pvp یا با کسی همکاری کنید. اگر اینها نیست پس چی؟
هر چه قدر تلاش می کنم کارت های لجنت را کسب نمی کنم. دارم عصبی میشم..از این نظر واقعا خوب نیست
این دیگه چه مسخره بازی بعد از نصب هنوز بازی رو شروع نکردی بروز کرد میخواد یکدفعه بگید از اول ۴۰۰ مگ نت بهتون این آخر کلاه برداری هست.
Rush Royale: Tower Defense TD Strateji Oyunları zjb
بازی مناسب، من از سبک کم apm آن در مقایسه با سایر بازی های این سبک کاملاً لذت بردم، اما متأسفانه به همین جا ختم می شود. وقتی از بازی لذت می برم، معمولاً برای لذت بردن و کمک به توسعه دهندگان، در بازی خرید می کنم. اما این بازی ... قیمت هایی که آنها برای همه آیتم ها می خواهند به معنای واقعی کلمه 4 برابر بیشتر از هر کالای مشابه دیگری در بازی مشابه است. تنها راهی که می تواند کار کند این است که آنها انحصار ژانر را داشته باشند، اما حدس بزنید چه چیزی را ندارند.
عالیه سرگرم کننده❤😍😍
Rush Royale: Tower Defense TD સ્ટ્રેટેજી cqf
به نظر من بازی بسیار خوب و سرگرم کننده ای است، اما برخی از باس ها به طرز مسخره ای غلبه کرده اند. به عنوان مثال، گورگون را در تعاونی در نظر بگیرید. 2 300 هزار دشمن سلامتی که خیلی سریع تمام برج های شما را از کار کردن کاملاً متوقف می کنند. یا آن رئیسی که مستقیماً سطح یک دسته از واحدها را پایین می آورد، که به طور کامل از شر واحدهای سطح 1 خلاص می شود. برخی از باسها باید خیلی زود عصبی شوند، اما به غیر از آن، زنجیرههای ادغام گاهی اوقات میتوانند خشمگین شوند. من در اثر بدشانسی تصادفی کاملاً نابود شدم.
الگوی پرداخت برای برنده شدن وجود دارد اما کاملا غیرقابل پخش نیست. همیشه میتوانید حالت قفس را انتخاب کنید و همچنان یک سواری سرگرمکننده است. به روز رسانی: من از بازیکنان "قطع" خسته شده ام. هیچ لابی در خواستگاری وجود ندارد که بازیکن بتواند قبل از مسابقه عرشه را نشان دهد و انتخاب کند. اگر هر دو hve از بازیکنان deck=dc پشتیبانی می کنند. دکمه تسلیم هم وجود ندارد، بنابراین باید بازی را دوباره راه اندازی کنید. بازیکن P2W در صورتی که تیم آنها کارت افسانه ای کم داشته باشد، بلافاصله dc می کند. و هیچ دکمه مسدود کردن وجود ندارد، بنابراین من با این accs در آینده مطابقت نخواهم کرد. برنامه ... چرا ..
بازی را دوست دارم، اما برخی از باسها ادامه بازی را خستهکننده میکنند. مثلاً گرگان... هر چند ثانیه دو واحد را به سنگ تبدیل می کند تا جایی که هیچ واحدی باقی نماند. من احساس می کنم نباید بیش از چهار واحد در یک زمان نفی شود. همچنین، ادغام دو واحد یکسان نباید به یک کلاس واحد کاملاً متفاوت، هرچند یک سطح بالاتر، تبدیل شود. من واحدهای سطح 1 قویترین کلاس خود را ادغام میکنم و واحد سطح 2 کلاس ضعیفتر را برمیگردانم. باید ارتقاء واحد ادغام شده، نه تصادفی
بازی خوب است، اما شما باید گزینه ای برای گزارش بازیکنان، زمانی که آنها به AFK در حالت Co-op می روند، ایجاد کنید و برای آنها جریمه ایجاد کنید...
تبلیغات در چنین بازی هایی جایی ندارد. اگر ypu تبلیغات را تماشا نکند، قبل از شروع بازی های pvp یا coop شما را وادار می کند. UI یک ریپوف خالص از کلش رویال است و بازی پس از چند ساعت خسته کننده می شود.
بازی واقعاً سرگرم کننده است - وقتی دیگران تقلب نمی کنند یا DCing نمی کنند، که اغلب اینطور است. اگر افراد قبل از بستن اجباری برنامه، دوباره به بازی که در حال بازی بودند بارگذاری میشدند، این رفتار بیادبانه را کاهش میداد. اگر افراد به دلیل کاهش عمدی سرعت بازی با جابجایی به برنامه دیگری جریمه شوند، جالب خواهد بود. آخرین به روز رسانی فقط یک پول نقد است (واقعاً؟ 3 افزایش حقوق ماهانه مختلف؟) بنابراین اگر بتوانید یک شخص مناسب برای بازی پیدا کنید، ضرر خواهید کرد.
خیلی بازی خوبیه! من می خواهم یک حالت آفلاین داشته باشم.
افسانه می خواهید؟ برای آنها پرداخت کنید. آیا می خواهید افسانه ها را ارتقا دهید؟ فدای یکی از همین جناح. مانند آنچه که؟ این چه نوع سیستم پیشرفت است.
خیلی خوب سرگرم کننده ها حتما نصب کنین😻😻😻👍👍👍26سالع تهرانم
بازی عالی برای از بین بردن زمان، اما گرفتن کارت های افسانه ای دشوار است
عالیه فقد نمیشه خرید کرد
تبلیغات کار نمی کند، لطفاً آنها را اصلاح کنید. نمی توان وظایف روزانه و نقش های تصادفی را انجام داد، که منبع عالی سکه ها و موارد کمیاب است.
عالیه 👌
خوب است، اما من نمی دانم چه اتفاقی می افتد. شما می توانید قوی تر از حریف خود باشید اما باز هم به شدت شکست بخورید. به نظر نمی رسد که ارتقاء سطح واحدهای شما تأثیر زیادی داشته باشد و توضیح داده نشده است که ترکیب آنها واقعاً چه تأثیری دارد. می دانم که آنها را قوی تر می کند، اما از چه راهی؟ ارزش رفتن را دارد اگرچه گاهی اوقات می تواند سرگرم کننده باشد.
بازی بسیار زیبایی است، گرافیکش عالی است و ایده بازی واقعاً خوب است
نصب نکنید حیف نت حروم کنید
این بازی واقعا سرگرم کننده است و به جز آن یک چیز کم است و آن اینکه هیچ حالت بازی دیگری به جز pvp یا coop وجود ندارد. خسته کننده و تکراری می شود. ای کاش میتوانستند عرصههای روزانه مانند مانای دوبل، سرعت/آسیب/شیر را در نقطه خاصی روی نقشهها اضافه کنند. این عرصه باید روزانه تغییر کند تا بازی برای مدت طولانی سرگرم کننده و لذت بخش باشد. لطفاً این را اضافه کنید اگر بچه ها این کار را انجام می دهید، شرط می بندم که هزار نفر به بازی باز خواهند گشت! با تشکر.
بازی واقعاً سرگرم کننده است و شما گزینه ای برای تماشای تبلیغات برای امتیازهای بیشتر دارید اما اجباری نیست
Rush Royale: Tower Defense TD Стратегии rvg
اتلاف کامل زمان، عصبانیت و باتری. این بازی تصادفی بیشتری نسبت به پوکر دارد. این واحدهای کاشی تصادفی را ایجاد می کند، واحدهای تصادفی را ایجاد می کند و به واحدهای تصادفی دیگر ارتقا می یابد. این همه تصادفی است. علاوه بر این، کاشی آسیب تقریباً همیشه خالی است زیرا به دلایلی بازی نمیخواهد یک واحد در آنجا ایجاد کند، باسها فقط عقب ماندهاند، شما نمیتوانید به یک تاکتیک یا ارتقاء تکیه کنید زیرا برخی از باسها میتوانند به راحتی اینستا را بکشند. یک واحد و غیره اتلاف وقت . و باتری ... DRAAAIN
عالییییییییییییییب
از زمان آخرین آپدیت بازی روی s20 ultra در حال انجماد و خراب شدن است
برای بازی پرداخت کنید!!!!! خواستگاری زباله است! پیشنهادهایی برای دریافت جواهرات رایگان دارد، همیشه می گوید بازی نصب نشده است.
من قبلاً این بازی را خیلی دوست داشتم، اما اکنون نمی توانم احساس کنم دارم با ربات ها بازی می کنم نه افراد واقعی، زیرا کارت من در رتبه 10 قرار دارد، من با کارت های رتبه 6 یا 7 مبارزه می کنم و می بازم واضح است که من بازیکن قویتری هستم و اکنون با نظرات دیگر موافقم که این بازی شما را در طول گیمپلی فریب میدهد. من 4 ستاره خود را به 2 ستاره تغییر میدهم دیگر جالب نیست امیدوارم توسعهدهنده نقد من را بخواند و آن را در نظر بگیرد تقلب فقط باعث میشود مردم حذف کنند بازی
آرامش و خنکی، فقط آرزو می کنم که استراتژی بیشتری وجود داشته باشد، همگی تصادفی به نظر می رسند
خوبهباگزیادداره
Stickman Dragon Fight - Chiến Binh Rồng Thiêng Hành động tllz
بد نیست، اما مشکلاتی پیش می آید. بزرگترین مشکل من در حال حاضر با Co-op است. افراد بسیار زیادی وارد یک مسابقه می شوند و بلافاصله آن را ترک می کنند. یک سیستم مجازات برای چنین افرادی خوب است. ویرایش: 10/13 تعداد افرادی که در شروع وسط مسابقه از کوآپ خارج می شوند مضحک است. این باید رسیدگی شود. دو ستاره تا آن زمان
من نمی فهمم چرا o چرا در گزینه بازیکن در مقابل بازیکن، تقریباً همه بازیکنانی که در مقابل آنها بازی می کنید در یک رتبه با شما نیستند. فردی که واقعا سطح بالاتری دارد میتواند با سطح بسیار پایینتری با دیگران بازی کند، باعث میشود بازی کاملاً سرگرمکننده نباشد که من آن را حذف میکنم و دیگران نباید تا زمانی که تیمهایشان رفع نشده آن را دانلود کنند.
سرگرم کننده هست...
این بازی بسیار سرگرم کننده است و من نمی توانم آن را متوقف کنم، من تمام شب را بیدار هستم و در حال بازی هستم، بنابراین اگر این را خواندید، خودتان آن را امتحان کنید.
سرگرم کننده