Post by spirlipepcaucar on Feb 16, 2022 17:30:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато ключів ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Дякую, що створили цю гру. Мені вона дуже подобається, і, будь ласка, розмістіть тут менше реклами, це дратує, якщо він не грубий або щось таке, але це правда. Я все ще люблю цю гру, я оцінюю їй 4 через рекламу
Спочатку це здається веселим, але потім починається велика кількість реклами, і веселощі закінчуються. Крім того, вам потрібно точно натиснути на X, щоб видалити рекламу, і вам потрібно натиснути її кілька разів, перш ніж оголошення зникне. Потім, в якийсь момент, я натиснув на X, і це привело мене до Play Store, і щоразу, коли я натискав його, він продовжував переносити мене туди. Дуже дратує. Крім того, мені байдужі такі ігри, які дають вам три варіанти декору. А хто ставить холодильник у вітальні? Дурний.
Лоток
Весело та по-різному! Також кращий вибір речей!
Це хороша гра, і ви можете грати в гру типу Candy crush, тому я вважаю, що це хороша гра 👍
Дуже класна гра
Це відеогра, і вони не мають гарного вибору
ពាណិជ្ជកម្មច្រើនជ្រុល ខាតពេលខ្លា្លា
Це було весело, але включало дуже дурну кількість реклами
Нішу
Я тільки почав грати і мені це подобається 😁
Мені подобається додаток
Реклама Бомбардування. Спершу весело і просто, але наприкінці кожного рівня змушені дивитися рекламу на КОЖНОМУ РІВНІ принаймні двічі. Супер марна трата часу на гру.
Позіхайте. Ще один 3-й матч, який дозволяє вам трохи ввійти, а потім ускладнить просування вперед без витрачання грошей на прискорювачі. Крім того, ви дійсно отримуєте лише 2 варіанти дизайну, якщо ви не хочете дивитися нескінченну рекламу, щоб отримати кращий вибір. Вони просять вас оцінити їх під час гри. Однак ви можете вибрати лише оцінку 5* або 1-4*. Якщо ви виберете 1-4, вони не записують це та не спрямовують вас на сторінку коментарів. Підлий і жадібний.
Закінчити рівень, і він не просувається вперед, дуже дратівливо повторюється ad нудота
Солодка гра
Перша найгірша гра в історії
Смішна кількість реклами. З такою кількістю програм, які пропонують однаковий ігровий процес без зайвої реклами після кожного рівня, не потрібно залишати цей. Видалено.
Це була гарна гра, поки не перестала завантажуватися. Гра зависає на сторінці завантаження і не завантажує гру,
Дивовижна гра. Я б поставив йому 5 зірок, але через деякий час усі ваші додаткові рахунки потрапляють у сейф, який потім вам доведеться купити.
Просто видаліть частину Candy Crush і дайте безкоштовні монети або необмежену кількість монет
Мені подобається ця гра, тому що це як будувати собі власний дім. Це як хороша гра. Мені це так подобається, що я граю в неї кожен день.
До багатьох оголошень!!!
Diseño de casa - Dream House Designer Puzles hybl
Мені подобається ця гра, але через деякий час вона стає нудною
Гарна гра 👍👍
Я люблю прикрашати, і ця гра чудова
Дуже подобається
Це найгірша гра, яку я коли-небудь бачив, не встановлюйте її... Backwaz🤬
😁😁😁😁
Повна реклама, дратівливі головоломки. Жахливо
Гарна хороша гра
Дуже весело
Це хороша гра. Мені подобається грати, щоб відволіктися від речей. Загалом, це просто чудовий спосіб заспокоїтися і дуже інтерактивний.
گوشی من ایفون 111 ولی بالا نمیارع!🥺😂
عالی بود هر کسی که میگه این بازی بده دروغ میگه100000000000000سهگه این بازی بده دروغ میگه100000000000000سهماره
Це досить хороша гра, але я поставив їй лише 3 зірки, тому що в ній КУТАТИ реклами і все так дорого. Одна стіна – це 600 монет, а в одній грі ви отримуєте лише 400-500.
Home Design: House Decor Makeover Παιχνίδια παζλ sle
Home Design: House Decor Makeover Hjernetrim gjf
Весела гра, яка не має справу з рекламою після кожного рівня. Отримайте бонуси чи винагороди, або час від часу розблоковуйте речі, але реклама після кожного. Неодружений. Рівень. - нерозумно.
Це мило і все, але на мій смак дуже важке для реклами. Але якщо реклама після кожного рівня вас не турбує, ви можете отримати задоволення від цього. 👍
Гра класна
Досить добре, дуже весело, але багато реклами
Хороша гра
Сіссі до понеділка, 6-го 2021 року
Це дуже весело. Я змінив свій огляд з минулого разу, тому що НАрешті вставив 18 рівень. Це дуже весела гра. Це хороша і весела гра. На мою думку, це весело, але важко.. тому я поставив їй 4 зірки. (До речі, я в Google acc мого брата) Але це дуже весело, і ви повинні завантажувати його ТІЛЬКИ, якщо ви займаєтеся подібними речами
Home Design: House Decor Makeover Hádanky gljv
Сер, будь ласка, дайте мені багато грошей
Я щойно купив iPad 3 або 4 місяці тому, тепер все працює добре Мені подобається 👍🥰❤️💖 Дизайн дому Я знаю, що це протилежна гра будинку мрії 👍🥰❤️💖! Я все ще люблю обидві ці ігри незважаючи ні на що. Чи можу я зробити запит на вас, хлопці, ви повинні мати гравці команди, ви можете грати в гру кращою таким чином, якщо у вас є командні гравці👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏽👩🏽👩👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏽👩🏿👩🏽👩👩🍑
Sea Monster City משחק תפקידים tnlq
люблю це❤️
Це дає мені ідеї розваг своїми руками
Привіт, мені подобається гра ❤️
Мені подобається гра, тому що ти маєш можливість спроектувати будинок 🏡
Чому існує так багато ігор про розкрадання цукерок? Я протримався менше 2 хвилин, перш ніж видалити. Нудні, потворні варіанти «дизайну». Не варто чийогось часу.