Post by spirlipepcaucar on Feb 16, 2022 17:06:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
Castle Clash: Guild Royale Стратегії gbck
Geras žaidimas iki taško, jei neprieštaraujate leisti pinigus ir gaišti laiką. Kai buvo tik keli herojai, žaidimas buvo nuostabus, tačiau su visais naujais herojais senesni yra šiek tiek nepakankami, o naujesni herojai – pergalėti. Liūdna matyti, kad mano visų laikų mėgstamiausias žaidimas pradėjo šlykštėti... Vis dar žaidžiu jį dėl naujovių Ir dėl to, kad išleidžiu pinigus 💵 pažiūrėti, ar tai pakeis, bet vis tiek ne taip, kaip buvo anksčiau 😔 Ačiū IGG už tai, kad mane užimti nuobodu metu. Pagarbiai
Puikus
Johnny Trigger - Jeu d'Action Action chv
250MB laisvos vietos ir neidiegia.
Žaidė 8 metus ir turi daugiau nei 2 mln. Buvau įtrauktas į šį žaidimą išleisti daugiau nei 6000 USD, ir tai nebuvo verta. Nepasieksite pažangos, jei neišleisite, o, svarbiausia, išlaidavimas negali išgydyti, kiek žmonių yra plėšrūnų pačiame žaidime. Pokalbyje visada pilna žmonių, prašančių suvaidinti nešvarius vaidmenis, kitaip jūsų asmeniniai pranešimai bus sugadinti. Rimtai nerekomenduoju žaisti šio žaidimo, jei esate jaunas arba ieškote linksmybių.
Tai gerai! Daug dalykų, kuriuos reikia padaryti žaidime. Norėčiau, kad pastatų atnaujinimas neužtruktų amžinai, bet be to, tai gana smagu.
lięvs
Ez žaidimas
Nusprendžiau šiek tiek palaukti, kol pažaisiu, kad pamatyčiau, ar galiausiai nusipirksiu žaidime. Aš neturiu. Jei tai padarysiu, galėčiau padidinti savo sėkmę išleisdamas mažiau nei 10 dolerių per mėnesį, bet kol kas tai nereikalinga. Žaidimas solidus. Tai priklauso nuo jūsų, kaip pažengsite į priekį. Visur yra vadovai ir žaidėjai, kurie jums padės. Tačiau geriausia šio žaidimo dalis yra individualus tobulėjimas ir patirtis tai darant pačiam. Geri sprendimai duoda didžiausią atlygį, naudokite patarimus išmintingai...
Kas negerai su rungtynėmis jūsų žaidimuose. Prarastoje karalystėje turiu tik 3 drakono daiktus su 7 vaikinais, stipresniais už bet kurį 1 iš 5 turiu. Taigi nėra galimybės laimėti rungtynių. Arena yra tokia pati, visada derinama su žmonėmis, kurie turi 200 lygio herojus, ir tikriausiai išsivystė bent kartą, kai man tik 120, o niekas nesikeičia. Atrodo, kad viskas, ką darote, yra bandyti priversti žmones pirkti brangakmenius. Žaidimas tikrai nusirito žemyn.
o
Šis žaidimas tikrai smagus. (Geriau nei clash of clans ngl), bet vienas dalykas, kurio norėčiau, kad jie padarytų, būtų serveriai neprisijungę.
pastatų ir daiktų atnaujinimai trunka ilgai, 40 dienų atnaujinimas yra juokingas. nėra nurodymų, kaip reikia daryti.
Viskas gerai. Tačiau didžiausia problema, kurią IGG rimtai turi nustoti daryti: sunaudojama per daug duomenų paprastam atnaujinimui. Prisiekiu. Kai kuriems failams atnaujinti neturėtų prireikti beveik 1 gigabaito. Tai užtrunka tiek daug, kad net norisi, kad pašalinčiau SVARBIAS programas, kad atnaujinčiau save. Klausykite: jei „Google Play“ matote tik kelis megabaitus naujinimui, tiesiog žinokite, kad tai yra daug daugiau. Kai kuriais atžvilgiais tai yra beveik gigabaitas. Atsargiai saugokite.
Sukčiavimo svetainė
Duosiu 3 žvaigždutes... Taip yra dėl to, kad žaidimas toks lėtas ir manau, kad tai vienintelė problema, kurią matau. Taigi manau, kad žaidimas turi būti labiau plėtojamas dėl vėlavimo ir iš tikrųjų gerai, kad žaidžiu nuo 4 ar 5 klasės fb. Manau, tai yra geriau nei kiti susidūrimo žaidimai, išskyrus COC.
Dievo žaidimas visiems
siaubinga. Neturiu žodžių... Kaip iš tikrųjų, aš niekada nemačiau tokio siaubingo žaidimo. Paskutinis atnaujinimas: gegužės 31 d. Šie kūrėjai yra alkani pinigų. Net neturėtų būti tendencijose...
Šis žaidimas yra bent jau geresnis nei Lords Mobile. Tačiau ji vis dar yra kūrybiškesnė ir vis dar yra pinigų švaistymas. Dvi žvaigždės.
Labai geras žaidimas man patinka
Castle Clash: Guild Royale Strateške igre jqlo
Seniai buvo geras žaidimas
Puikūs žaidimai 2020 m. .2021 skirtingais režimais ir iššūkiais ir pan
Castle Clash: Guild Royale Стратегически lqx
Zaidimas ne toks geras kaip clash of clans grafikos blogesnes ir visa kita gems gaini labai lengvai nera prssmes zaisti nes viska gali geminti
Žaidimas yra gražus, tačiau jis nepalaiko prieigos neprisijungus
Sudas kazkoks
Aš palieku šį žaidimą! Atnaujinimai čiulpia kiekvieną mėnesį ir jums reikės 1000 mb/1gb, kad galėtumėte žaisti šį žaidimą kiekvieną mėnesį, o jo pay2win nerekomenduojama
Tu man davei pranešimą apie virusą
!!!!!!!
siaubinga pokalbių patirtis žaidime, prarandami pranešimai, jei atsijungiate, ir labai sudėtingi kvaili veiksmai, norint pakeisti paskyros EMAIL. stengtis, kad tai būtų paprasta, o ne sudėtinga, taip pat mokama už laimėti žaidimą. PASTABA: (Atnaujinsiu savo apžvalgą, jei pamačiau, kad tie dalykai, kuriuos paminėjau, tapo GERIAU.) tai mano SĄŽININGA nuomonė apie žaidimą, kurį mėgau žaisti, ir tiesiog žinokite, kad tai tikriausiai yra ir daugelio kitų nuomonių tie, kurie to nepadarė. neturiu laiko parašyti tokią apžvalgą.
nekenčiu, kad jis užima daug vietos ir sumokėjau 10 dolerių, bet kadangi turėjau atnaujinti, tai nori, kad ištrinčiau visas savo programas, tai užima 500 mg neblogai, todėl kol kas man nepatinka atnaujinimai, bet vis tiek tai buvo įdomus žaidimas nekenčiu, kaip aš turiu jį ištrinti[ Danas įkėlė jį dar kartą, bet šį kartą užėmėte visą vietą tikriems pokyčiams, tai buvo šiandien, 2019 m. rugpjūčio 16 d.
Dar vienas clash of clans kopija
Apskritai tai yra nuostabus žaidimas, tačiau jie nori, kad jūs tam išleistumėte tiek daug pinigų. Jie skatina žmones išleisti iki 100 dolerių vien už herojų ir kitus dalykus, kad padidintų tą herojų lygį. Viskas, ko prašau, yra tai, kad žaidimas nebūtų toks reikalaujantis pinigų, kad iš tikrųjų būtų geri herojai.
Neina susigražinti acc, gal kas žino kaip tai padaryti?
Man labai patinka šis žaidimas, jis kiekvieną kartą turi puikių naujinimų ir kiekvieną kartą dovanoja nemokamą dovaną, plius ir atnaujinimų paketą, bet dabar problema yra ta, kad jie gauna epinius herojus, todėl tai nėra gerai, nes žmonės juos pirks ir išleis daugiau. jie prisiverčia pirkti tai, bet vaikinai neperka, tai nenaudinga ir pinigų švaistymas
Jis nuėjo žemyn. Pirma, jūsų pokalbių lentas žaidime yra šlykštu skaityti. Jūs sutelkiate dėmesį į herojus, o visi kiti dalykai, kurie tiesiog sugadina žaidimą, nustokite pridėti herojų, kai turėtumėte sutelkti dėmesį tik į tai, kas daro jį žaidimu, kadaise jam buvo suteikta 5 žvaigždutės. dabar duočiau 0
Aš žaidžiau šį žaidimą prieš metus ir man jis patiko. Šiais metais žaidžiau 3–4 mėnesius ir jau pasiekiau kunigaikštį, taip pat išugdžiau savo pirmąjį herojų Michaelą, kurį nusipirkau tik už 5 dolerių pakuotę, kai pradėjau tik gauti daugiau herojų, bet šis žaidimas tikrai nėra užmokestis laimėti. žaidimas. Jums tereikia laiko ir susikaupimo
Puikus zaidimas! Prisipažinsiu, kad jei norite greitai žengti į priekį žaidime, turėsite išleisti šiek tiek pinigų, tačiau jei žaisite lėtai ir pastoviu tempu, galite žengti į priekį žaidime. Žaidžiu nuo 2013 m., neišleidau jokių pinigų ir PAGALIAU vieną iš savo herojų pasiekiau iki 200 lygio. Tai užtrunka, bet šis žaidimas to vertas.
„Castle Clash“ yra nuostabus su teisingais hereosais. Žaidime sumokėti šiek tiek papildomai verta. Tačiau daugumą savo herojų gavau tiesiog žaisdamas. Tai tikrai verta atsisiųsti.
Gana nuosekliai malonus žaidimas, bet neabejotinai pasikartojantis ir p2w, o tai nėra problema, jei tik gauni darbą.. tačiau dėl to kasmet viską pradėti iš naujo, nes ateina kas nors stipresnis už stipriausią praėjusių metų drakoną išeiti.
Šis žaidimas yra mokamas už žaidimą, jis virsta karo robotų tipo schema, tikrai galite žaisti nemokamai, bet neturite didelių šansų nugalėti žaidėjus, kurie šiame žaidime nusipirko tūkstančius ir tūkstančius dolerių. jie gali. Norėčiau, kad „Google“ nebūtų pirkinių programoje. Man patinka žaidimo idėja, tik norėčiau, kad ji nebūtų tokia konkurencinga ir kūrybiškesnė.
Labai interaktyvus, aš žaidžiu šį žaidimą jau daugelį metų. Visada turėjau geros patirties su juo. Manęs tai dar nenuvylė......
Žmonės sako, kad šis žaidimas yra P2W, bet dauguma žmonių, kurie sako, kad nekreipkite į žaidimą laiko, aš neišleidau pinigų ir žaidžiu jau cpl metus, nesąžiningų kovų nėra, nebent esate aukščiau savo srities arba atakuojančių trofėjų skaičius, taip pat galite mokėti, kad greičiau pasiektumėte toliau, tačiau taip toli galite pasiekti nemokėdami ir neatlikdami teisingų judesių. Apskritai šiam žaidimui skyriau 4 žvaigždutes, nes žmonės, kurie perka daiktus, gali mane pasivyti, nebeturiu vietos rašyti, bet tai puikus
Tai buvo geras žaidimas anksčiau, žaisti šį žaidimą nuo pat pradžių buvo tikrai geras. Kol jie nepridėjo naujų herojų ir frakcijų. Tai vis dar gerai, bet ne taip, kaip anksčiau. Kiekvieną kartą, kai grįžtu į šį žaidimą, anksčiau jis buvo tikrai geras, bet dabar? Net nežinau, kas atsitiko, viskas pasikeitė, tiesiog iššvaistau krūvą pinigų šiame žaidime. Anksčiau tai buvo smagu, įdomu ir malonu, dabar? Tiesiog meh.
Puikus žaidimas, bet viską padarykite nemokamai 😉😉 😂
Šis žaidimas šlykštus, jie nori tik jūsų pinigų
Tai geras žaidimas, tačiau kaip ir visa tai yra užmokestis norint laimėti. Išskyrus tai, kad žmonės tau išleis, tai geras žaidimas
Neduoda net parsiūsti meta errora 498
Šis žaidimas nuėjo labai ilgą kelią. Pirmą kartą tai žaidžiau būdamas jaunesnio amžiaus, tai buvo prieš 7 metus. Aš naudoju tiek daug telefonų ir gyvenimas verčia pamiršti klasiką. Ačiū Dievui, kad po tiek laiko man tai buvo rekomenduota iš niekur! 🙏
Normalus zaidimas yra geresniu, bat vistiek geras;)
NELEISKITE SAVO VAIKAMS ŽAISTI! nuolat dalyvauja visuotiniuose ir privačiuose pokalbiuose, kurie ieško ir prašo nuogų nuotraukų iš mažų vaikų ir be perstojo prašo seksualinių paslaugų. mano 16 metų dukra buvo užversta nešvariomis žinutėmis vien ieškodama draugų socialiniuose pokalbiuose. Nuolatinė problema, kai kūrėjai nesiima jokių veiksmų, net gavus kelis palaikymo bilietus. Neseniai vienas vyras pasauliniame pokalbyje paprašė 11–13 metų merginų atsiųsti nuogas. tai bjauri problema, kurią lengva išspręsti. žaidimas smagus.
Puikus darbas IGG