Post by spirlipepcaucar on Feb 16, 2022 16:47:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Toy Army: Draw Defense 2022 version ▞▞▞
Απόβλητα
εγω κανονικα. Μίνι παιχνίδι μου αρέσει
Τόσο αργή εγκατάσταση
ωραίο παιχνίδι 👍
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά πληρώνεται για καμία διαφήμιση και εξακολουθεί να λαμβάνει διαφημίσεις, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό, επομένως η χαμηλότερη βαθμολογία.
K.GANGUIPPA
το παιχνίδι είναι υπέροχο και φανταστικό, αλλά όταν προσπαθώ να δω προσθήκη για να πάρω μια τυχαία κάρτα, έλεγε ότι η διαφήμιση δεν είναι έτοιμη ακόμα και έχω σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά έχει διαφημίσεις όταν έχω interpls διορθώστε το σφάλμα
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο που το λατρεύω
Είναι σχεδόν σαν τις διαφημίσεις, αλλά έχετε περιορισμένο αριθμό μονάδων για χρήση και εξαφανίζεται γρήγορα
Γελοίος αριθμός εφαρμογών... Εννοώ ότι είναι πραγματικά ενοχλητικό...
Αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι
Το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο με τη διαφήμιση
πάρα πολλές προσθήκες
Παιχνίδι Lo-Fi..🤮🤮
Toy Army: Draw Defense Strategie wzwj
Προχωράει πολύ γρήγορα!!!
όμορφη
αυτό το παιχνίδι δίνει τόσες πολλές διαφημίσεις, γι' αυτό το κάνει τόσο βαρετό και εκνευριστικό...
Θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε 15 δευτερόλεπτα παιχνιδιού είναι απλώς καθυστερημένες. Οχι ευχαριστώ. Έπαιξε 8 λεπτά και 6,6 λεπτά από αυτά ήταν διαφημίσεις
δεν είναι το χειρότερο παιχνίδι, είναι ακόμα καλό
λίγη βοήθεια
Πληθώρα διαφημίσεων. Μην τους δίνετε χρήματα.
Σας αναγκάζει να παρακολουθείτε διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο
Toy Army: Draw Defense உத்தி gziy
[3D Platformer] Super Bear Adventure एडवेंचर mey
Τόσες πολλές διαφημίσεις σαν αυτό αναγκάζουν να παρακολουθούν διαφημίσεις για επιπλέον κέρματα, όπως ούτε 20 δευτερόλεπτα μέχρι μια άλλη διαφήμιση
Op
Έσβησε το παιχνίδι μετά από 3 επίπεδα αναγκάζουν να παρακολουθήσουν διαφημίσεις για να προχωρήσουν περαιτέρω
Toy Army: Draw Defense உத்தி wjrv
Πολλή διαφήμιση.
new worlds plz και το παιχνίδι είναι πολύ καλό και περισσότερα στρατεύματα plz ty
Χαχα ναι το παιχνίδι είναι εθιστικό, ωστόσο πάρα πολλές διαφημίσεις. Επίσης, pls προσθέστε περισσότερη μονάδα και νέα πρόκληση. Επίσης περισσότεροι διοικητές επίσης. Ευχαριστώ
μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Πρόβλημα διαφήμισης δύσκολο στη χρήση/παιχνίδι και ειλικρινά θέλω το παιχνίδι να είναι ΠΟΛΥ ευκολότερο/πιο εύκολο
Jj
ωραίο παιχνίδι το λατρεύω
δεν είναι κακό στην πραγματικότητα μπορώ να σας πω παιδιά που προσπάθησαν να το φτιάξουν, δεν υπήρχαν τόσες πολλές προσθήκες, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, αλλά κατά τα άλλα είναι πραγματικά πολύ καλό
Οι διαφημίσεις είναι😠😠😠😠😠😠 πάρα πολλές.
😍😍😍😍😍😍😍
καλό παιχνίδι
gnvq1w2 Mujhe marne wala Mantra chahie Minecraft ismein bolorgvbvvfc dsddsdddss
Απλά όχι. Δεν θέλω τα επιπλέον χρήματα από την παρακολούθηση μιας διαφήμισης. Παίζετε ακόμα τη διαφήμιση. Και δεν υπάρχει πρόκληση. Απλά μην σπαταλάς τον χρόνο σου.
Χρήματα χρήματα και περισσότερα χρήματα αν θέλετε να παίξετε είναι όντως παιχνίδι;;;;
Καλό παιχνίδι, ΑΛΛΑ υπάρχει και διαφήμιση μετά από ΚΑΘΕ 20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟ
πολύ ωραίο παιχνίδι, για κουρασμένο μυαλό, αυτό το παιχνίδι ήταν πιο ψυχρό
Είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι για λίγη ψηφιακή καταστροφική διασκέδαση. Τα δύο μεγαλύτερα προβλήματά μου είναι ο τεράστιος όγκος των διαφημίσεων που αναγκάζονται, ακόμη και όταν επιλέγετε να χάσετε ανταμοιβές, εξακολουθούν να εμφανίζονται διαφημίσεις, και τώρα πρέπει να το παρακολουθήσετε χωρίς να λάβετε τίποτα. Το άλλο ζήτημα είναι η έλλειψη τήρησης της φυσικής. Μπορείτε να χτυπήσετε όλα τα στηρίγματα του ισογείου εκτός από ένα ή δύο και με κάποιο τρόπο να έχετε ακόμα έναν, δύο ή και περισσότερους ορόφους κάπως ακόμα ψηλά και να υποστηρίζονται από αυτά τα δοκάρια. Άρα η ακρίβεια δεν έχει νόημα.